Door: Gerard

Opnieuw fors verlies

Bij deze wedstrijd willen we geen beelden tonen.

VVK 2 - ONR 3    9-2

U leest het goed: 9-2! Wij moeten toch wel enige tijd teruggaan om een vergelijkbare uitslag te vinden. Dramatisch, ook al zag dit er aanvankelijk niet naar uit.

Goed, we stonden binnen 5 minuten wel achter, maar een minuut later was het al 1-1 en zelfs twee minuten later 2-1 in ons voordeel, door doelpunten van Hans en Wim. En weer een paar minuten later 2-2 en hadden we nog steeds het idee dat er niets aan de hand was. Vier wissels op de bank, brede selectie dus, lekker weer en een tegenstander die onderaan staat. Wat wil je nog meer?

Nu, dat was het dan ook zo ongeveer. Niets te zeggen van enkele mooie doelpunten van onze opponenten uit Groningen, maar er begon zich een redelijk drama af te spelen voor ons. Het was 4-2 bij rust; enkele sterke wissels moesten de ommekeer brengen, maar binnen 5 minuten was het al weer raak: 5-2 en was de wedstrijd gespeeld.

Ook voor ons waren er kansen, maar deze  werden effectief om zeep geholpen en VVK rondde elke aanval keurig af. Eindstand 9-2 en was het wederom stil in de kleedkamer. Jurgen had reeds alle tijd gehad om zich om te kleden want met twee gele kaarten mocht hij eerder afscheid nemen van deze sofwedstrijd.

Aanstaande zaterdag wacht het sterke RWF ons op in onze laatste thuiswedstrijd. Om nu te zeggen: "RWF, jullie zijn gewaarschuwd...." gaat toch wel veel te ver.

Wij moeten ons maar weer enkele dagen bezinnen en hopenlijk weer fit fysiek en tussen de oren aan de wedstrijd beginnen. We zijn benieuwd!